Núria de Gispert, el Tresor de Catalunya

Per segona vegada en els darrers mesos l’expresidenta del Parlament de Catalunya ha tornat a fer servir Twitter per aconsellar a Inés Arrimadas que faci un canvi d’aires o dit en un llenguatge més de la Núria, que sen’ torni a Cadis.

La primera vegada que Núria de Gispert va fer la “suggerència” em va semblar molt malament. Millor em va semblar la seva disculpa.

Pero aquesta vegada m’hi he adonat que a Catalunya amb Núria de Gispert tenim un tresor. No pas perquè estigui d’acord amb la flaire xenòfoba dels seus tweets sinó pel fet que deixa en evidència a una part de l’independentisme, espero que petita, que es mossega la llengua, però que de fet pensa com Núria de Gispert!

Les paraules de Núria poden ser inacceptables però tenen la virtud d’obrir-nos els ulls. A la gent no independentista en el fet que quan els hi digui algú fatxes sempre poden somriure pensant en els twits de la Núria i a la gent independentista els hi pot servir per adonar-se que no tots els companys de viatge del tren independentista són tan BONA GENT com es volen fer creure a ells mateixos.

Gràcies expresidenta Núria de Gispert, és vostè un tresor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s